Vodno gospodarstvo

Našo večinsko dejavnost predstavljajo hidrogradnje in urejanje voda. V okviru te dejavnosti izvajano naslednje naloge:

  • vzdrževanje vodnogospodarskih objektov in rečnih strug na vodotokih porečja reke Drave in jadranskih rek z morjem v Republiki Sloveniji.
  • graditev hidrotehničnih objektov na podlagi pogodb za posamezne naročnike, pridobljene na javnih razpisih ali z zbiranjem ponudb.
  • naloge in ukrepe preprečevanja, čiščenja in odprave posledic onesnaženja vodnih in priobalnih zemljišč celinskih voda zaradi naravnih ali drugih nesreč z nevarnimi snovmi na celotnem območju Republike Slovenije
gospodarske-javne-sluzbe

Naš dolgoročni cilj je z neposrednim ali posrednim opravljanjem koncesionirane dejavnosti doseči tretjino do polovico vseh potrebnih prihodkov in postati vodilno podjetje v RS za izvajanje strokovnih in operativnih nalog gospodarske javne službe na vodah. Doslej smo zaradi sprememb v vodnem gospodarstvu povečevali delež prihodkov iz graditve drugih, na trgu pridobljenih objektov.

V podjetju se zavedamo, da si svoj življenjski prostor v hudi konkurenci – tako na področju javnih služb kot tržišču – lahko zagotavljamo le z visoko strokovnostjo in kvaliteto storitev in s stalno prisotnostjo na terenu. Dosegamo jo s prilagajanjem spremembam, stalnim sledenjem in dobrim poznavanjem razmer ter sodobnih rešitev v okviru vodnogospodarskih, hidrotehničnih, geotehničnih dejavnosti in dejavnosti varstva okolja.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Kadar obiščete katero koli spletno mesto, lahko to shranjuje ali pridobi podatke o vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirajte svoje osebne storitve za piškotke.

Ti piškotki so obvezni za delovanje spletne strani in jih ni mogoče izklopiti in sistema.

Za uporabo te spletne strani uporabljamo naslednje tehnično zahtevane piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni
Sprejmi